om webbshopen

All keramik görs för hand i keramikverkstaden i Slutarp, en mil söder om Falköping.

Jag arbetar oftast i olika typer av stengodsleror som jag blandar och färgar in.


skulptur

Mina skulpturer är en kombination av flera tekniker som drejning, ringling och hänkelpressade delar som sammanfogas för hand, bit för bit.

Skärven låter jag vara oglaserad så att den råa lerans struktur, färg och matta yta får framträda.


bruksgods

Bruksföremålen drejas. Är de tänkta för "blöt" mat och dryck är de helt eller delvis glaserade. Fråga mig gärna om du är osäker!

De går bra att diska i maskin och användas i ugn och micro, om inget annat anges.


webbshop

Alla objekt är unika, så även om du köpter flera i samma serie kan de variera något i form, färg och storlek. Färgen på fotot kan också skilja sig lite från verkligheten, beroende på din skärms färgåtergivning.

Har du några speciella önskemål med din beställning så kontakta mig gärna innan eller skicka ett meddelande med beställningen i webbshopen. 


De flesta obejekten finns bara i ett exemplar, men går att köpa både i webbshopen och i min fysiska butik. Webbshopen uppdateras så fort som möjligt när en vara säljs, men en liten risk finns att en vara kan säljas i fysiska butiken precis innan du lägger din beställning och därför inte hinner tas bort. Då kontaktar jag dig snarast.


Alla priser i webbshopen visas i svenska kronor (SEK) och inklusive 25% moms för bruksgods. Skulpturer/unika objekt/konstföremål är momsfritt. 


frakt & leverans

Varorna i webbshopen finns för omgående leverans och skickas normalt innom ett par dagar, om inget annat anges.

Fraktkostnad tillkommer med 79kr, skickas endast inom Sverige.

Handlar du för 1000 kr eller mer, eller väljer avhämtning i keramikverkstaden i Slutarp är det fraktfritt. 

Är paketet skadat vi utlämning, anmäl direkt hos ombudet. Är något skadat i din beställning tas det självklart tillbaka, kontakta mig då. Fullständiga villkor finner du när du går vidare med din beställning. 

Jag reserverar mig för skrivfel på hemsidan/webbshopen.